Kerkenevent

“Diaconaat & missionair: waar rook is, is vuur!”

Kerkenevent 22 mei 2024 met ds. Paul Visser, ds. Coen Legemaate e.a.

Tijdens dit kerkenevent, dat wij voor de tweede keer organiseren, gaan we ons verdiepen in de balans tussen Woord en daad. Diaconaat en missionair werk zijn noodzakelijk en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tim Keller schrijft in zijn boek ‘Geroepen tot barmhartigheid’ dat barmhartigheid en evangelisatie zich tot elkaar verhouden als rook en vuur. Waar de één is, daar moet ook de ander zijn. Maar hoe geven we dat vorm in de gemeente?
In een drieluik nemen we je mee in ervaringen die we in Rotterdam hebben opgedaan. Daarna is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Datum: woensdagavond 22 mei, inloop 19.30 uur, start 19.45 uur.

Locatie: House of Hope Katendrecht, Maashavenweg 10, 3072 AZ  Rotterdam (parkeertip: parkeergarage Q-park Fenix, of OV metrostation Rijnhaven)

Sprekers: ds. Paul Visser (predikant Maranathakerk Rotterdam), Ds. Coen Legemaate (voorganger ICF Rotterdam) en Elsbeth Hubach, oprichter House of Hope en teamleider.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Wil je eerst meer info? Bel of mail dan naar House of Hope, info@houseofhope.nl of 010 – 484 67 32.

Ds. Coen Legemaate             

Ds. Paul Visser

Elsbeth Hubach

Ik meld me aan voor het kerkenevent 'Diaconaat & missionair: waar rook is, is vuur!'

Kom je met meer dan 1 persoon? Laat het ons weten en vul hier het aantal in.
Scroll naar boven