Voor bedrijven en fondsen

House of Hope - Voor bedrijven en fondsen
Gele cirkel

Financiële steun door bedrijven en fondsen

Vind je het belangrijk om iets te doen voor mensen die aan de rafelranden van Rotterdam leven? Die om wat voor reden dan ook het niet alleen redden? Geef hen een steun in de rug door een financiële bijdrage te doen voor ons werk. Wanneer je een specifiek project wilt steunen, kan dat ook. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je mensen een kans geven in je bedrijf?

Wanneer je een baan hebt, weet je hoe prettig dat kan zijn. Je wordt gewaardeerd, het is fijn om met collega’s te werken, je kunt je talenten benutten. We merken dat ook bij House of Hope als cliënten zich tegelijkertijd inzetten als vrijwilliger. Er wordt niet alleen gekeken naar hun problemen, maar juist ook naar hun talenten. We zíen ze opbloeien.

Vrijwilligers die bij ons zijn “uitgeleerd” of cliënten die een baan zoeken, willen we graag toeleiden naar een plek op de arbeidsmarkt. Gun je deze mensen een kans in je bedrijf?

Neem dan contact met ons op.

Fondsen die ons steunen

We zijn dankbaar voor de fondsen die soms al jarenlang ons werk steunen. Hieronder vind je een overzicht van deze fondsen.

Algemene steunfondsen

Steunfondsen voor individuele hulp