Help eenzame en kwetsbare mensen aan een hartverwarmende plek!

Eenzaamheid, onveiligheid en overlast.

Hoge schooluitval, waardoor veel jongeren afglijden naar criminaliteit en/of verslaving. We hebben het over Rotterdam-Lombardijen. Daarom zijn we in februari in deze wijk gestart met een inloophuiskamer. Hier vinden mensen die te maken hebben met eenzaamheid, armoede, misbruik, huiselijk geweld, verslaving of psychische nood een hartverwarmende plek. Onze maatschappelijke werkers helpen hen bij de problemen die ze hebben.

De huiskamer is nu slechts twee dagdelen per week open. Dagelijks zien we de nood en urgentie om meer aanwezig te zijn.
We willen per 1 januari 2025 minimaal drie dagen onze deuren openen voor de wijkbewoners. Helpt u mee om dat mogelijk te maken?

Geef hoop in het leven van mensen. Geef een jubileumgift.

House of Hope in Rotterdam-Zuid bestaat 20 jaar

House of Hope in Rotterdam bestaat deze maand twintig jaar. Het werk van de stichting begon met een inloophuiskamer in de Tarwewijk in Rotterdam-Zuid.

Jubileumwandelingen Rotterdam-Zuid

Ben je benieuwd wat er allemaal in het multiculturele Rotterdam-Zuid speelt? Wil je horen wat bewoners zoeken bij House of Hope? Meld je dan aan voor een unieke jubileumwandeling die we in het kader van ons 20-jarig bestaan organiseren.

Kamla deed haar deur jarenlang niet meer open

We bleven aanbellen tot dit gebeurde…

Kamla is één van onze vaste bezoeksters. Door ruzies met haar zwaar verslaafde ex-man raakte ze in een jarenlange depressie. Kamla sloot zich op in huis. Hoe vaak we ook aanbelden, ze deed de deur niet meer open.

Benieuwd wat House of Hope betekent voor mensen?

Scroll naar boven