We hebben jouw hulp nodig…

Gele cirkel

 

…zodat House of Hope kan helpen

 

Het aantal mensen met een hulpvraag neemt flink toe. De oorzaak van deze toename komt vooral door de toenemende kosten voor energie en levensonderhoud. House of Hope wil mensen helpen, maar heeft daarbij ook hulp nodig.

Wat wij doen

House of Hope ondersteunt bewoners in Rotterdam-Zuid die gebukt gaan onder armoede, eenzaamheid en gebrokenheid. Wij bieden een toegankelijke, hoopvolle en familiaire plek. We zijn langdurig aanwezig in de wijk en bouwen aan warme en duurzame relaties. Onze christelijke waarden zijn daarin richtinggevend.

Wie wij helpen

Wij helpen mensen als Sandra, die haar huur niet meer kon betalen, met ingewikkelde aanvragen waar ze zelf niet uitkwam. Maar ook mensen als Carolien die het leven niet zag zitten, omdat niemand haar écht zag. Zo zijn er nog veel meer verhalen.

Help mee

Je kunt House of Hope steunen door een donatie. Jouw gift helpt mensen op de volgende manieren:

  • Voor € 7,50 zorg je ervoor dat een (eenzame) wijkbewoner kan aanschuiven bij een gezonde en gezellige maaltijd.
  • Voor € 20 kan een kind twee keer meedoen aan een ontspannen en leerzame kindermiddag.
  • Met € 40 help je een gezin dat niet kan rondkomen aan een tas met boodschappen.
  • Voor € 100 bied je een cliënt een gesprek met een maatschappelijk dienstverlener.
 

Liever praktisch helpen? Word dan vrijwilliger! Loop gerust eens binnen om te vragen naar de mogelijkheden. Woon je verder weg? Dan kun je ons helpen met naamsbekendheid! Vertel mensen in je omgeving over ons werk of meld je aan als vrijwilliger op afstand. Help bijvoorbeeld bij het schrijven van teksten of reageren op social media berichten. Bekijk de mogelijkheden op Vacatures en vrijwilligerswerk.

Scroll naar boven